Reserva ara la teva estada

Reserva online

Descobreix Sant Joan de les Abadesses i Viu-la!

Una població amb més de 1100 anys d’història que respira passat comtal!

Sant Joan de les Abadesses és un municipi integrat al Baix Ripollès, que ha quedat al marge de les Valls de Ribes i Camprodon amb una trajectòria turística més llarga que es va originar a finals del segle XIX. Tot i això, en els darrers anys, de forma lenta però constant, el nostre poble ha potenciat el sector dels serveis i, sobretot, l’activitat turística, convertint-se en un destí per a catalans i estrangers que visiten el seu patrimoni cultural, arquitectònic i paisatgístic.

Passeja’t per la seva història i patrimoni!

Descobreix Sant Joan de les Abadesses i passeja’t-hi. Aquesta vila t’ofereix molta història amagada entre els seus monuments. Visita’ls!
– La Vila Vella
– El Monestir
– El Palau de l’Abadia
– Casa Maragall
– Església de Sant Pol
– El Pont Vell
– La plaça Major
– Ecomuseu el Molí Petit

… i molt més

VISITA SANT JOAN

Conecta’t amb la natura i relaxa’t!

Sant Joan de les Abadesses està envoltada de natura. Diferents rutes de senderisme i ciclisme et permetran gaudir-ne al màxim. Vine i respira-la!
– Rutes senderistes
– Rutes ciclistes
– Rutes literàries

A PEU O EN BICICLETA, COM VULGUIS!

Viu i gaudeix la festa!

A Sant Joan la festa la fem grossa, la vivim i la sentim com una part més del nostre taranà. Vine i viu-la amb nosaltres. Deixa’t anar, canta, balla, escolta i gaudeix!
– Festa del Grito
– Festival del Comte Arnau

GAUDEIX I DIVERTEIX-TE!

A la comarca…

Si sou dels que us agrada voltar i descobrir territori, o simplement busqueu altres activitats per fer al vostre aire, des de la Batllia estareu al mig de tot. La comarca del Ripollès té una gran oferta d’activitats turístiques per a tothom i per a tots els gustos. Una oferta que mai s’acaba!

DESCOBREIX I VIU EL RIPOLLÈS!