Reserva ara la teva estada

Reserva online

Una gran masia per desconectar i descobrir la vida a pagès

De fàcil accés i molt ben comunicada, està a només 2 km del poble, a la vessant solella de la vall del Ter en direcció a Camprodon. Ofereix 3 allotjaments rurals independents per unes capacitats de 2 a 8 persones.

La Batllia a vol d’ocell

La Batllia. Situada enmig d’un entorn natural idíl·lic,
a només 2 km de Sant Joan de les Abadesses.

Per arribar-hi heu d’agafar la carretera en direcció al municipi d’Ogassa i després de l’antiga estació del Ferrocaril de Sant Joan de les Abadesses, a uns 200 m. aprox, us heu de desviar a la dreta (seguir cartell indicatiu de color groc), per un camí totalment pavimentat que porta directament a la casa (1,5 km aprox.).

Des de Girona
• En bus: Teisa (Línia Ripoll-Girona per Olot) Teisa (Línia Girona-Puigcerdà)
• En tren i bus: Mitja distància + Rodalies (Línia R3 fins a Ripoll) + Teisa

Des de Barcelona
• En bus: Teisa Sagalés (fins a Vic) + Sagalés (fins a Ripoll) + Teisa
• En tren i bus: Rodalies (Línia R3 fins a Ripoll) + Teisa

Espais exteriors molts amplis per poder deixar els nens que corrin i juguin sols, mentre els grans us relaxeu a la zona de la piscina!

Corre, salta i juga…

A la Batllia mateix, els més petits viuran uns dies super! Gaudiran a l’aire lliure. Podran córrer, jugar i riure, i perquè no també amb la companyia dels més grans?
Disposem d’amplies zones verdes amb jocs infantils, gronxadors, tobogan, porteria, bàsquet, voleibol, bàdminton, terrasses amb jardí, taules, barbacoes i piscina climatitzada (Oberta de l’01/04 al 31/11).

Veure exteriors

Acosta-t’hi i mima-les, potser tenen gana

A la Batllia disposem d’una granja de vaques i d’altres animals domèstics per descobrir i conèixer la nostre activitat agrícola i ramadera.  Pels nens entendre  i viure uns dies a la natura, al costat dels animals i participar de les tasques de la nostra granja, és una experiència inoblidable.